MEDIAPRINT në Panairin e 16-të të Librit

08 Nëntor, 2013

Shtëpia botuese Mediaprint ka nisur përgatitjet për të marrë pjesë në edicionin e 16-të të Panairit të Librit, i cili do të nisë në 13 nëntor 2013, në Tiranë, në Pallatin e Kongreseve, organizuar nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë.

 

 


. . . lexo më shumë

Shkruajmë me shkronja dore, botim i ri për fëmijët e klasës së parë

17 Korrik, 2013

Shkruajmë me shkronja dore, botim i ri për fëmijët e klasës së parë

"Shkruajmë me shkronja dore" është botimi i ri i Profesor Bahri Beci, autor i Abetares "Hap pas hapi", të cilën e ka krijuar për fëmijët e klasës së parë.


. . . lexo më shumë

Ushtrime Biologjia 12 / ZD, për maturën shtetërore

07 Qershor, 2013

Teksti "Ushtrime Biologjia 12" me autor Prof. Dr. Ethem Ruka, është hartuar në përputhje me objektivat e programit mësimor dhe ju vjen në ndihmë të gjithë nxënësve maturantë që kanë zgjedhur lëndën e biologjisë.


. . . lexo më shumë